Коларов оставио трудну љубавницу

Агенције
Коларов оставио трудну љубавницу

Иако је јуче објављено да фудбалер Александар Коларов чека дијете са манекенком Кристином Мијачевић и да ФСС убудуће забрањује новинарима да постављају питања везана за приватни живот играча, стиже вијест да је ожењени фудбалер "шутнуо" наводну љубавницу.

"У последњих неколико месеци су он и Кристина имали неколико жестоких свађа, након чега је одлучио да раскине", рекао је неименовани извор а преносе медији у Србији. Наводно, Коларов је за Кристинину трудноћу сазнао тек након раскида.

- Она му је након раскида претила да ће све детаље њихове тајне романсе изнети у медије, на шта он није обраћао пажњу. Кључни проблем њиховог односа постао је повратак Александрове законите супруге Весне и њихове деце у Манчестер - рекао је исти извор и додао да је Кристина тада полудјела. Наводно је полагала наде да ће се репрезентативац развести и оженити с њом. Кристина му је тек након раскида саопштила да је трудна, али јој је он само рекао да дијете није најбоље рјешење за њих и да би било паметно да абортира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана