Kežman bankrotirao

Agencije
Kežman bankrotirao

Mateja Kežman je u posljednje vrijeme upao u ozbiljnu finansijsku krizu, budući da je bio prinuđen da svoje troje djece iz braka sa Emilijom ispiše iz privatne škole i upiše ih u državnu.

Bivši fudbaler je, kako pišu srpski mediji, prije tridesetak dana obavijestio svoju još uvijek zakonitu ženu da djecu prebaci u državnu ustanovu jer više ne može da finansira njihovo školovanje.

- Već neko vreme Mateja ima finansijske probleme, bar tako bivšim ženama priča, zato je pozvao Emiliju i obavestio je da ispiše decu iz privatne škole i upiše ih u državnu, što je ona i učinila. Trenutno nije u mogućnosti da mesečno izdvaja po nekoliko hiljada evra za njihovo obrazovanje i ovo je bila neminovna posledica. Emilija takođe ne može da izdvoji tolike pare kako bi deca ostala u školi koju su do sada pohađala, pa ih je ispisala. Njima je ova promena najteže pala jer su pored škole promenila i drugare - rekao je izvor.

- Tačno je da su deca krenula u državnu školu, ali ne želim da pričam o tome - rekla je Emilija, dok Kežman nije bio raspoložen za priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana