Кежман банкротирао

Агенције
Кежман банкротирао

Матеја Кежман је у посљедње вријеме упао у озбиљну финансијску кризу, будући да је био принуђен да своје троје дјеце из брака са Емилијом испише из приватне школе и упише их у државну.

Бивши фудбалер је, како пишу српски медији, прије тридесетак дана обавијестио своју још увијек закониту жену да дјецу пребаци у државну установу јер више не може да финансира њихово школовање.

- Већ неко време Матеја има финансијске проблеме, бар тако бившим женама прича, зато је позвао Емилију и обавестио је да испише децу из приватне школе и упише их у државну, што је она и учинила. Тренутно није у могућности да месечно издваја по неколико хиљада евра за њихово образовање и ово је била неминовна последица. Емилија такође не може да издвоји толике паре како би деца остала у школи коју су до сада похађала, па их је исписала. Њима је ова промена најтеже пала јер су поред школе променила и другаре - рекао је извор.

- Тачно је да су деца кренула у државну школу, али не желим да причам о томе - рекла је Емилија, док Кежман није био расположен за причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана