Карлеушу забољеле приче да носи копију »Версаће« хаљине

Агенције
Карлеушу забољеле приче да носи копију »Версаће« хаљине

Београд - Након што су се појавиле гласине да је поп дива Јелена Карлеуша на црвеном тепиху Сарајево Филм Фестивала прошетала копију "Версаће" хаљине, она је ријешила да их демантује.

Карлеуша је на Фацебооку објавила фискалне рачуне које је добила приликом куповине хаљине, а коју јој је донио њен продуцент Зоран Бирташевић из Милана. На рачунима се јасно види и датум када је хаљина купљена, пише опера-17.цом.

"Чиме ја морам да се бавим! Сутра излазе информације како је моја хаљина са Сарајево Филм Фестивала уствари ФЕЈК. У прилог томе прилажем рачун из Версаће радње у Милану као и фискални рачун (прва цифра је замагљена јер не желим да се зна колико је хаљина плаћена, живим у сиромашној и напаћеној земљи). Ту је код, назив хаљине, као и датум куповине. Потреба медија да од мене стално праве бедницу која нема, која дугује, која је фејк, подстанар и шта све не, у мени не буди љутњу. Само гадјење. Јер није срамота немати, да којим случајем немам. Срамота је писати лажи и то константно, са намером да се неко понизи и гурне у блато. Тако су радили и са мојим Ушћем кад су 40.000 људи назвали 'празним Ушћем', итд итд итд... МНОГО ЈЕ ЗАБОЛЕЛО И МОЈЕ КРЦАТО УШЋЕ И МОЈА ВЕРСАЋЕ ХАЉИНА (..бем ти хаљину, спалићу је) НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ У СРЕД САРАЈЕВА... И треба да боли", написала је ЈК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана