Jelena Karleuša ide na Evrosong?

Agencije
Jelena Karleuša ide na Evrosong?

Medijski javni servis RTS od 15. novembra započinje audicije po Srbiji za biranje srpskog predstavnika na predstojećem Evrosongu u Beču. U konkurenciji je, između ostalih, i Jelena Karleuša.

 Na audicijama će se, kako pišu srpski mediji, tražiti mlada pjevačka zvijezda, koja će sa još dva izvođača otpjevati kompoziciju Vladimira Graića Graje. 

Audicije će se održati u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Užicu i Zaječaru, a u komisiji će biti predstavnici Beotona i RTS-a, kao i kompozitor.

- Specijalne emisije počeće da se prikazuju na RTS-u već u januaru, a u njima ćemo dobiti mladu pevačku zvezdu, koja je do tada bila anonimna i koja će otpevati srpsku evrovizijsku pesmu -  kaže Saša Mirković iz Beotona.

U februaru ili martu u specijalnoj emisiji gledaoci će SMS glasovima odabrati koji će kandidat pjevati Grajinu pjesmu i biti predstavnik Srbije. Pored anonimnog pjevača, u toj emisiji boriće se i dvije muzičke zvijezde koje će izabrati produkcija. Nije isključeno da će jedna od tih zvijezda  biti i Jelena Karleuša, kako se uveliko već spekuliše po medijima. U konkurenciji za predstavnika Srbije na Evrosongu 2015, jesu i Adil Maksutović, Bojana Stamenov i Marija Šerifović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana