Hrvatska voditeljka u centru seks-skandala

Agencije
Hrvatska voditeljka u centru seks-skandala

Hrvatsku trenutno potresa skandal zbog objavljivanja porno-snimka u kome se vidi nekoliko muškaraca, a glavna akterka je hrvatska voditeljka i manekenka Tina Katanić.

Manekenka je na snimku vidno dezorijentisana, nesvjesna da je snimaju, očigledno pod uticajem narkotika, a trojica muškaraca su je iskoristila za zadovoljenje svojih potreba.

“Osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja, gdje su mnoge stvari učinjene preko moje volje, dala sam iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašćena advokatska kancelarija”, poručuje Katanićeva za “Dnevnik“.

Prema navodima hrvatskih medija, video je sniman u jednom stanu u centru Zagreba, a na snimku se čuje kako mladići djevojci nude drogu – “Oš šmrkat?”, pitao ju je jedan, a sudeći prema njenim reakcijama, zaključuje se da nije u najsvjesnijem stanju.

Inače, snimak koji je ponuđen gotovo svim medijskim kućama u Hrvatskoj neće osvanuti ni na jednom portalu, čime su mediji pokazali solidarnost u ovom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana