Hanka Paldum izbacila sina iz kuće

24sata.hr
Hanka Paldum izbacila sina iz kuće

Ne mogu više, umorna sam od svega. Mirzada sam izbacila iz kuće. Duša me boli zbog toga, ali nemam drugog izbora, rekla je pjevačica Hanka Paldum (58)

Sarajevska pjevačica ponovno proživljava najteže trenutke jer joj je sin Mirzad Brkić (29) opet završio na policiji.

U pretresu automobila u Sarajevu policajci su kod njega pronašli pištolj i paketić heroina, prenosi 24sata.hr.

"Trudim se dovesti ga na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, no sad ga ne želim vidjeti dok ne ode opet na liječenje. Mirzad nije zlato od djeteta i toga sam svjesna. Ali ima svojih kvaliteta i sin mi je. Volim ga", govori tužna pjevačica.

Nakon što je Mirzad u januaru drogiran amfetaminima svojim džipom pregazio tri žene na autobuskoj stanici i teško ih povrijedio, sud mu je odredio obavezno liječenje.

Majka ga je poslala na odvikavanje u najbolju njemačku kliniku.

"Dok je bio u Njemačkoj, sve je krenulo nabolje. Radio je i nije bilo nikakvih problema, a zatim se iznenada vratio u Sarajevo zbog djevojke. Izgubio je glavu za njom. To je jako burna veza. Stalno prekidaju i mire se", rekla je Hanka.

"U našoj ulici nitko ni jednu ružnu riječ o njemu nije rekao. I evo što je život. Jad i nevolja. Učinila sam sve što je u mojoj moći, pa to bi svaka majka napravila za svojega sina, ali dok si on sam ne odluči pomoći, ništa ja tu, kao što ste vidjeli, ne mogu napraviti",govori pjevačica.

Dodaje da za probleme ne želi kriviti društvo, brz način života i poremećen sistem vrijednosti, nego će se nastaviti boriti za sina.

"Želim da se Mirzad primi knjige i završi fakultet, a ne da ide u ovom, lošem smjeru", zaključila je Hanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana