Глумица Снежана Несшковић напокон постала мајка

Агенције
Глумица Снежана Несшковић напокон постала мајка

Глумици Снежани Јеремић Нешковић коначно се остварио животни сан- постала је мајка. Прије три недеље родила је дјевојчицу Јулију.

Она и њен супруг Предраг Нешковић једва су дочекали да постану родитељи, тата је кћерку видио чим је изашла из породилишта и обоје су тај тренутак доживјели веома емотивно, заплакали су кад су заједно изговорили: "Имамо бебу".

Јулија је зачета вјештачком оплодњом, баш као и њихово прво дијете, син Михаило, ког су изгубили седам дана након што се родио.

Током читаве трудноће обоје су стрепјели да ли ће овај пут бити све у реду.

"Била сам неспокојна све док се Јулија није родила, иако је трудноћа била веома уредна, без икаквих проблема и компликација. Породила сам се царским резом и нисам реаговала онако како сам очекивала. Мислила сам да ће бити суза радосница, да ће ме преплавити емоције чим видим бебу, али била сам шокирана свиме што се догађало и са мном и са њом одмах после порођаја и нисам ни стигла да се обрадујем. Због претходног лошег искуства, све док нисам видела бебу било ме је страх, стрепела сам да ли је са дететом све добро", испричала је глумица за магазин "Глорија".

Снежана је у браку са Предрагом од 2008. године, а послије бројних покушаја да се остваре у улози родитеља, прије четири године им је то пошло за руком. Међутим, због компликација са срцем, њихов син живио је само седам дана.

"Искусила сам како је бити мајка, и мада је трајало кратко, било ми је драго што сам видела и осетила сина. После тога нам је требало три године да ожиљци зацеле, да се одморимо и кренемо у нову борбу, јер је вантелесна оплодња велика ментална и физичка борба. Ко то није прошао, не зна о чему говорим, а нажалост у последње време велики број парова има проблем са зачећем. О томе се у друштву не говори, не знам из ког разлога, а највише боли кад те неко пита:" Колико сте у браку, кад ће деца?", док се ти упорно бориш да добијеш дете. Не знаш где те више боли и много ти је тешко да одговараш на таква питања. Трудила сам се да дајем одговоре тако да људима не буде непријатно, а кад су баш инсистирали, рекла бих им да сам била мајка седам дана, па би, у неприлици, одмах прекинули разговор на ту тему", испричала је својевремено ова храбра жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана