Georgiev se opijao 14 časova u komadu

Agencije
Georgiev se opijao 14 časova u komadu

Pjevač Vlado Georgiev, navodno je prije neki dan u kafani proveo 14 časova u komadu, tačnije od 15 časova popodne do pet ujutro.

Pjevača je pratila ekipa jedne paparaco emisije u Srbiji sa kojom je ranije imao obračun, a snimljen je kako u vidno alkoholisanom stanju izlazi iz jednog restorana i sjeda za volan, nakon čega odlazi u drugi kafić.

On po svemu sudeći, nije riješio svoj problem sa alkoholom, iako su ga mnogi upozoravali da se okane toga. Prvo je snimljen ispred jednog poznatog beogradskog restorana, u koji je, navodno, stigao pripit s jednog drugog mjesta oko tri sata popodne. Tamo se zadržao čak do pola deset uveče.

Snimatelji su ga sve vrijeme čekali, i dočekali da zabilježe kako izlazi, sada već prilično pijan, ulazi u auto da vozi i odlazi u jedan kafić. U njemu je, prema podacima ove emisije nastavio da pije do pet časova ujutru. Pošto je jedva stajao na nogama i nije bio u stanju da vozi, smjestili su ga u taksi.

Navodno je tražio da ga taksista odveze do još jedne kafane. U to doba prva kafana do koje je dovezen nije radila, pa ga je ispred sljedeće sačekao prijatelj i bukvalno ga nosio do ulaza kao ranjenika jer više nije mogao sam da hoda, a ekipa emisije ga je tu napustila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana