Gala svadba Nikoline Pišek

Agencije
Gala svadba Nikoline Pišek

Jedan od najbogatijih parova na svijetu Sandra i Andrej Meljničenko biće gosti na svadbi Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, pišu srpski mediji.

Par će se vjenčati u septembru, u ekskluzivnom ljetovalištu Antib na Azurnoj obali, baš na mjestu gdje su 2005. godine Andrej i Sandra napravili glamurozno slavlje kad su izgovorili sudbonosno "da"!

- Sandra je Vidojeva dugogodišnja drugarica. On je bio jedan od gostiju na njenom svadbenom veselju i jedan je od malobrojnih ljudi iz Beograda s kojim je ostala u kontaktu posle udaje za ruskog milijardera. Dobri su drugovi od detinjstva i ona se veoma raduje njegovoj i Nikolininoj svadbi - kaže naš izvor.

Inače, voditeljka i istoričar umjetnosti vjenčanje će prirediti u luksuznom hotelu "Du kap eden-rok", u kome se organizuju najskuplji i najvažniji partiji na svijetu, kao što su "Amfar de grisogono", "Šopar" i drugi. Oni će za svoje goste platiti avionske karte, kao i smještaj u pomenutom hotelu. Nema sumnje da će ovo biti jedno od najglamuroznijih vjenčanja koje je jedan od naših poznatih parova organizovao.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana