Гала свадба Николине Пишек

Агенције
Гала свадба Николине Пишек

Један од најбогатијих парова на свијету Сандра и Андреј Мељниченко биће гости на свадби Николине Пишек и Видоја Ристовића, пишу српски медији.

Пар ће се вјенчати у септембру, у ексклузивном љетовалишту Антиб на Азурној обали, баш на мјесту гдје су 2005. године Андреј и Сандра направили гламурозно славље кад су изговорили судбоносно "да"!

- Сандра је Видојева дугогодишња другарица. Он је био један од гостију на њеном свадбеном весељу и један је од малобројних људи из Београда с којим је остала у контакту после удаје за руског милијардера. Добри су другови од детињства и она се веома радује његовој и Николининој свадби - каже наш извор.

Иначе, водитељка и историчар умјетности вјенчање ће приредити у луксузном хотелу "Ду кап еден-рок", у коме се организују најскупљи и најважнији партији на свијету, као што су "Амфар де грисогоно", "Шопар" и други. Они ће за своје госте платити авионске карте, као и смјештај у поменутом хотелу. Нема сумње да ће ово бити једно од најгламурознијих вјенчања које је један од наших познатих парова организовао.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана