Естрадне лажљивице: Спремне на све због славе и имиџа

Blic.rs
Естрадне лажљивице: Спремне на све због славе и имиџа

Дијана Милојковић слагала је да има титулу мис Европе, а Сораја Вучелић факултетску диплому. Ишле су толико далеко само да би их што више било у медијима.

Како сазнаје "Блиц", Дијана се хвали мизерним титулама које је освојила на такмичењу у Бејруту, а побједница је заправо била дјевојка из Украјине Олга Клименко. 

- Дијана није ни у једној агенцији, она обилази такмичења у личној режији, будући да су њени родитељи имућни. Пре две године је учествовала на истом избору и толико желела победу да је отпочела везу са Либанцем који је био у организацији. Ове године је опет дошла сама, нико не зна ко ју је позвао. Она није победила на избору, а ни такмичење није званично, већ је само промоција спонзора. Дијана је од бенигног такмичења од себе направила звезду - каже за "Блиц" добро обавјештен извор. Контактирали смо и с Весном да Винча, предсједницом компаније „Miss Yu", која води дјевојке из Србије на званична такмичења. 

- Да ли је Бејрут у Европи? Како онда та држава може да организује такмичење за мис Европе? Такмичење на коме је Дијана учествовала не може да издаје титуле као што су мис света и мис Европе. То није релевантно такмичење - рекла је Весна за „Блиц".  

Дијана није одговарала на позиве. Ни Сораја Вучелић се није јављала, а ми смо желели да сликамо њену диплому јер на Филозофском факултету у Београду тврде да Сораја никада није била њихов студент. 

- У нашој бази података не постоји особа која се зове Сораја, нити Сара Вучелић - рекли су за "Блиц" на Филозофском факултету.  

Провјерили смо и приватне факултете, којих има укупно осам. Међутим, неки од њих смјер психологија имају тек однедавно, а како старлета помиње осмогодишње студирање, остали су Унион и Сингидунум, гдје тврде да Сораја није студирала код њих.

ЛАЖ 1: Дијана мис Европе
Дијана је недавно преко ноћи постала популарна јер се у јавности појавила информација да је на такмичењу "World next top model 2014", одржаном у Бејруту, однијела чак двије титуле: мис Европе и мис спорта. Лијепо је чути да је најљепша Европљанка баш из Србије, али истина је мало другачија.  

ЛАЖ 2: Сораја завршила психологију
Старлета се недавно похвалила: „Сада када имам диплому, нико ме више неће звати старлета", изјавила је недавно Сораја за "24 сата", тврдећи да сада има звање дипломираног психолога које је стекла на државном факултету у Београду.
- Студирала сам осам година - рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана