Eru uhvatila kriza starih godina

Glas Srpske
Eru uhvatila kriza starih godina

Prošlo je pet godina otkako je pjevač Era Ojdanić sahranio svoju suprugu Ljupku, za kojom i dan-danas žali, ali ga to ne sprečava da ljubi druge djevojke.

Naime, folker kao da je zapao u krizu starijih godina, pa se poput djeteta prvo isplače, a zatim se ljubi i razmjenjuje nježnosti sa prvom koja mu dođe pod ruku. Tako je bilo i ovog puta. Jedan list u Srbiji je došao u posjed fotkama na kojima se vidi kako Ojdanić prvo "priča" sa svojom upokojenom suprugom, da bi se nakon toga odmah strasno dohvatio sa novom djevojkom.

- Era je sa "prijateljicom", kako je on zove "crnkica", našao utehu. On je sa njom u automobilu razmenjivao nežnosti, pipkajući je po telu i butinama. Iako su mnogi ubeđeni da pevač sponzoriše mlade devojke kako bi bile s njim, to uopšte nije tačno - tvrdi izvor i dodaje,

- One njemu kupuju poklone, džempere, kravate, parfeme, naočare, a gde god dođe, samo ga saleću. Međutim, nikako posle smrti supruge da se skrasi. Sve te veze traju po nekoliko meseci i onda se raziđu - ispričao je izvor koji je prisustvovao snimanju rijaliti šoua "Sladak život", koji se emituje na Televiziji B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana