Еру ухватила криза старих година

Глас Српске
Еру ухватила криза старих година

Прошло је пет година откако је пјевач Ера Ојданић сахранио своју супругу Љупку, за којом и дан-данас жали, али га то не спречава да љуби друге дјевојке.

Наиме, фолкер као да је запао у кризу старијих година, па се попут дјетета прво исплаче, а затим се љуби и размјењује њежности са првом која му дође под руку. Тако је било и овог пута. Један лист у Србији је дошао у посјед фоткама на којима се види како Ојданић прво "прича" са својом упокојеном супругом, да би се након тога одмах страсно дохватио са новом дјевојком.

- Ера је са "пријатељицом", како је он зове "црнкица", нашао утеху. Он је са њом у аутомобилу размењивао нежности, пипкајући је по телу и бутинама. Иако су многи убеђени да певач спонзорише младе девојке како би биле с њим, то уопште није тачно - тврди извор и додаје,

- Оне њему купују поклоне, џемпере, кравате, парфеме, наочаре, а где год дође, само га салећу. Међутим, никако после смрти супруге да се скраси. Све те везе трају по неколико месеци и онда се разиђу - испричао је извор који је присуствовао снимању ријалити шоуа "Сладак живот", који се емитује на Телевизији Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана