Era i Toma Panters kradu struju

Agencije
Era i Toma Panters kradu struju

Era Ojdanić se po drugi put našao na udaru "Elektrodistribucije Beograd", koja je juče objavila spisak onih koji su krali struju.

Kako pišu mediji u Srbiji, na tom spisku nalazi se motel koji je u vlasništvu poznatog pjevača, kao i njegova privatna kuća. Iako je još u maju saopšteno da se Ojdanić koristio nedozvoljenom radnjom kako bi izbjegao plaćanje struje, taj slučaj nije riješen, pa je sada opet optužen od strane "Elektrodistribucije Beograd". Ali on tu nije sam. Na spisku je još 30 dužnika - kompanije, splavovi, pekare, a između ostalih i restoran na vodi čiji je vlasnik Toma Panters.

Era tvrdi da nije lopov i da izmiruje svoje obaveze.
- Ma kakav lopov, ja se u struju uopšte ne razumem. Ne znam ni osigurač da promenim. Nikad ne bih krao struju, neka dođu i provere. Kod mene je sve legalno. Imao sam problem prošle godine, požar, tada sam menjao strujomere. Redovan sam platiša, zaista ne znam gde oni vide problem - kaže Era. Era ima motel na Ibarskoj magistrali koji vodi zajedno sa svojim sinom, a pored svadbi i veselja nudi i luksuzne apartmane, pa nema sumnje da su računi za struju visoki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana