Dejanu Živković dečko ostavio zbog druge

Agencije
Dejanu Živković dečko ostavio zbog druge

Dejanu Živković navodno je ostavio dečko Jovica Vukotić (34) iz Crne Gore zbog druge djevojke, u koju se zaljubio do ušiju, pišu srpski mediji. Bivša djevojka Vladimira Stojkovića i Vlade Mandića posljednjih dana proživljava pakao jer joj je raskid teško pao, pa utjehu pronalazi u noćnom provodu kako bi što prije preboljela bivšeg momka. Manekenka je cijelo ljeto provela kod njega u Dobroti, pa su mnogi slutili da će se uskoro vjenčati, međutim od toga definitivno nema ništa.

- Dejana i Jovica imali su lepu vezu, ali poslednjih mesec  im je zahladneo odnos. Njemu se svidela jedna druga devojka i baš je zagrejan za nju. Manekenka se na sve načine borila da ga ne izgubi, ali nije vredelo - otkriva izvor i dodaje da su njih dvoje i dalje u kontaktu.

Manekenka se iznenadila kada su je novinari pozvali ovim povodom.

- Molim? Odakle vam to? Mi smo još zajedno! Recite mi ko vam je to rekao - rekla je Živkovićeva i prekinula vezu. Iako je Dejana jedna od najljepših srpskih manekenki, njen dečko ne pristaje da se slikaju za javnost, pa je tako na jednoj od zajedničkih fotografija na "Fejsbuku" Dejana morala da mu zamagli lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana