Дејану Живковић дечко оставио због друге

Агенције
Дејану Живковић дечко оставио због друге

Дејану Живковић наводно је оставио дечко Јовица Вукотић (34) из Црне Горе због друге дјевојке, у коју се заљубио до ушију, пишу српски медији. Бивша дјевојка Владимира Стојковића и Владе Мандића посљедњих дана проживљава пакао јер јој је раскид тешко пао, па утјеху проналази у ноћном проводу како би што прије пребољела бившег момка. Манекенка је цијело љето провела код њега у Доброти, па су многи слутили да ће се ускоро вјенчати, међутим од тога дефинитивно нема ништа.

- Дејана и Јовица имали су лепу везу, али последњих месец  им је захладнео однос. Њему се свидела једна друга девојка и баш је загрејан за њу. Манекенка се на све начине борила да га не изгуби, али није вредело - открива извор и додаје да су њих двоје и даље у контакту.

Манекенка се изненадила када су је новинари позвали овим поводом.

- Молим? Одакле вам то? Ми смо још заједно! Реците ми ко вам је то рекао - рекла је Живковићева и прекинула везу. Иако је Дејана једна од најљепших српских манекенки, њен дечко не пристаје да се сликају за јавност, па је тако на једној од заједничких фотографија на "Фејсбуку" Дејана морала да му замагли лице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана