Дашић прогања Наташу Беквалац

Агенције
Дашић прогања Наташу Беквалац

Владимир Дашић већ се тридесет дана својски труди да дође до Наташе Беквалац! Иако је за мајку свог дјетета изабрао Марију Кршикапу, просјечну дјевојку из Црне Горе, Дашићу су очигледно болне тачке пјевачице. Како пишу српски медији послије раскида бурне везе са Миленом Ћеранић, кошаркашу из Црне Горе очигледно су порасли апетити. Додуше, овај пут је, кошаркашким жаргоном речено, наишао на блок.

- Док је био на припремама у Бару пре неколико недеља, Владимир је побегао из карантина како би дошао на Наташин наступ. Од власника дискотеке је захтевао да га упозна са њом, али до упознавања није дошло Наташином одлуком. Читаво вече покушавао је да скрене пажњу на себе, тако што јој је слао пиће, али је сваки његов потез био игнорисан. Ни то га није обесхрабрило, па је од колеге који игра у Србији тражио да му набави њен број - говори добро обавијештен извор.

Дашић је у освајање Беквалчеве укључио и свог најбољег пријатеља и проводаџију са естраде Данија Алибабића како би му помогао да дође до атрактивне пјевачице, али чак ни он овај пут није успио да му помогне, а до коментара актера ове приче медији нису успјели да дођу, јер се ни Дашић ни Ната не оглашавају поводом ове приче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана