Dara se napila usred emisije

Agencije
Dara se napila usred emisije

Dara Bubamara je nedavno bila gost u jednoj emisiji i poslije nekoliko koktela koje je popila, Radojka se toliko napila da je jedva pričala. Autor ove emisije je uz šale uspio da izvuče Daru da bi to izgledalo kao da je samo dobro raspoložena, ali su čaše ispred nje odale u kakvom se stanju nalazi.

Kako pišu srpski mediji pjevačica je čim je stigla u emisiju, bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi. Pošto je u studiju bilo vruće, Dara je pijući alkohol pokušavala da utoli žeđ, ali joj je već poslije nekoliko čaša piće udarilo u glavu. Ponesena dobrom atmosferom i na opšte zadovoljstvo kolega Ćeme i Aleksandre Bursać, koji su zajedno sa njom bili u emisiji, pjevačica se zezala i pravila šou. Kada je došao red da najavi svoju novu pjesmu "Kraj i tačka", Bubamara je jedva uspjela da sastavi rečenicu, pa joj je u tome pomogao voditelj Goran Čomor.

- Ala ovi kokteli udaraju u glavu, kraj i tačka - rekao je on. Na pozive novinara da potvrdi da li joj je zaista piće toliko udarilo u glavu, pjevačica je ostala nedostupna za komentar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana