Cuca uzela 1.500 evra da se ljubi sa Šabanom

Agencije
Cuca uzela 1.500 evra da se ljubi sa Šabanom

Hasan Dudić optužio je Ivonu Negovanović Cucu da je namjestila susret sa Šabanom Šaulićem i za to uzela 1.500 evra. Muzičar tvrdi da je pjevačica dobila pare da bi smjestila njegovom bratu. Prema njegovim riječima, Cuca je dosađivala Šabanu da se vide, a kada je on pristao, ona je za taj susret razglasila svima, pa je to dospjelo i u medije.

- Šaban i ja smo bili na godišnjici jedne ćevabdžinice, a kada sam otišao do toaleta, stvorila se i Cuca sa drugaricom. Sela je sa nama i žalila se Šabanu kako joj ljudi svašta rade da bi je eliminisali iz sveta muzike, a ja je nisam ni pogledao. Saznao sam da je s jedne strane dobila 500 evra, a 1.000 na drugom mestu, kako bi razglasila kuda ide - objašnjava Dudić i opisuje kako je došlo do čuvenog poljupca na parkingu:

- Verovatno ju je neko od njenih švalera pratio i napravio dojavu medijima. Kada smo izašli napolje, krenuli smo prema Slaviji i dok sam razgovarao sa taksistom, ona ga je ščepala. Tek kada sam video snimak, shvatio sam da je ona Šabana okretala kao lutku. Nije ga prvi put prodala za kintu. Ona je malo retardirana, trebalo bi da ode kod doktora na totalni pregled - rekao je Dudić, a prenose mediji u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana