Цуца узела 1.500 евра да се љуби са Шабаном

Агенције
Цуца узела 1.500 евра да се љуби са Шабаном

Хасан Дудић оптужио је Ивону Неговановић Цуцу да је намјестила сусрет са Шабаном Шаулићем и за то узела 1.500 евра. Музичар тврди да је пјевачица добила паре да би смјестила његовом брату. Према његовим ријечима, Цуца је досађивала Шабану да се виде, а када је он пристао, она је за тај сусрет разгласила свима, па је то доспјело и у медије.

- Шабан и ја смо били на годишњици једне ћевабџинице, а када сам отишао до тоалета, створила се и Цуца са другарицом. Села је са нама и жалила се Шабану како јој људи свашта раде да би је елиминисали из света музике, а ја је нисам ни погледао. Сазнао сам да је с једне стране добила 500 евра, а 1.000 на другом месту, како би разгласила куда иде - објашњава Дудић и описује како је дошло до чувеног пољупца на паркингу:

- Вероватно ју је неко од њених швалера пратио и направио дојаву медијима. Када смо изашли напоље, кренули смо према Славији и док сам разговарао са таксистом, она га је шчепала. Тек када сам видео снимак, схватио сам да је она Шабана окретала као лутку. Није га први пут продала за кинту. Она је мало ретардирана, требало би да оде код доктора на тотални преглед - рекао је Дудић, а преносе медији у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана