Цеца избацила сестру Даде Полументе

Агенције
Цеца избацила сестру Даде Полументе

Светлана Цеца Ражнатовић избацила је из "Пинкових звезда" сестру од стрица пјевача Даде Полументе, Алису, која је отворила другу епизоду овог популарног музичког такмичења, пишу српски медији.

 Наиме, предсједница жирија, као и остали чланови: Мирослав Илић, Марина Туцаковић, Бора Ђорђевић и Харис Џиновић, у сестри свог колеге и сарадника нису препознали квалитет који је потребан да би прошла у даље такмичење.

Иако је имала подршку популарне фамилије и солидно интерпретирала пјесму "Жуте дуње", Алиса није добила ниједан глас од судија. Они су прокоментарисали да је њено пјевање у реду, али недовољно добро и комерцијално да би се направио успјех. Водитељ Милан Калинић је затим свима открио да је у питању Дадина сестра и нагласио да је тиме доказано да у овом такмичењу нема намјештања. Или знаш да пјеваш, или не знаш. Емисију је обиљежио и велики број чарки, које су овог пута биле знатно жешће него у претходној емисији. Једна је ескалирала у сукоб између Мирослава Илића и Хариса Џиновића. Славуј из Мрчајеваца није престајао да прозива свог колегу због тога што коментарише стајлинг такмичара, али је Харис то стоички издржао и није узвраћао паљбу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана