Бурсаћева у вези са Милениним бившим

Агенције
Бурсаћева у вези са Милениним бившим

Није страно да на естрадном небу колегинице постану супарнице, а однедавно Милена Ћеранић и Александра Бурсаћ могу да се сврстају у тај кош, и то због бившег фудбалера Предрага Перишића.

 Наиме, како пишу српски медији Ћеранићева се око годину виђала са познатим Новосађанином, а од прије неколико мјесеци у његовом загрљају ужива Бурсаћева. Александра и Предраг упознали су се преко заједничког пријатеља и неко вријеме су се дружили, да би недавно схватили да се њихово пријатељство претворило у нешто више.

- Предраг је оставио Милену када је њихова веза доспела у медије. Они никада нису били у званичној вези и њему је засметало када је схватио да сви већ знају за њихову романсу. Тада је прекинуо чак и контакт са њом. Почео је да се дружи с Александром, редовно су се чули, проводили време заједно кад год су могли и родило се нешто више од пријатељства, редовно се састају у Београду и Новом Саду, а она му прија јер је другачија од осталих девојака са којима је био - испричао је извор близак Перишићу.

- Он ми је пријатељ, али и пословни сарадник. Са ким све њега нису повезивали - рекла нам је кратко Александра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана