Botoks posvađao Dženifer i Kortni

Agencije
Botoks posvađao Dženifer i Kortni

Slavne prijateljice i glumice Dženifer Aniston i Kortni Koks imaju potpuno različita mišljenja o zatezanju lica i botoksu.

Prema navodima sajta "Showbiz Spy ", Dženifer je izjavila da ne podnosi injekcije botoksa, dok Kortni ne zna da stane sa ubrizgavanjem "eliksira mladosti".

- Kortni je bijesna na Dženifer jer se podsmijavala njenom izgledu - navodi bliski izvor i dodaje da Dženifer stalno ističe da osobe koje koriste botoks izgledaju užasno.

Naime, Anistonova je pobornik dostojanstvenog starenja.

- Dženifer je rekla Kortni da bi trebalo da se ponaša u skladu sa svojim godinama i da prestane sa tolikim trudom da bi impresionirala svog momka - navodi isti izvor.

Anistonova je tom prilikom rekla Kortni da su žene koje ne žele da ostare prirodno zapravo veoma jadne.

Dok se svijet koleba između prihvatanja botoksa ili ne, ovaj prirodni otrov i dalje važi za "eliksir mladosti". Botoks je ime za botulin toksin, a u većim količinama izaziva smrtonosno trovanje. U kozmetičke svrhe koristi se u sprečavanju opuštanja nervnih završetaka, koji izazivaju stvaranje bora. Ubrizgavanjem botoksa, kojim se "brišu" bore sa lica, kod nekih osoba se razvija nova vrsta zavisnosti, smatraju naučnici. Među najveće zavisnike osim Kortni Koks spadaju i zvijezde poput Kajli Minog i Madone, koje nisu uspjele da odole ovom trendu. Među onima koji su podlegli čarima botoksa su i Kim Katral, Nikol Kidman, Silvester Stalone i Elizabet Harli. Američko društvo plastičnih hirurga objavilo je podatak da se u SAD godišnje obavi četiri miliona terapija botoksom i zaradi više od 1,4 milijarde dolara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana