Andrija dužan prijatelju 20.000 evra

Agencije
Andrija dužan prijatelju 20.000 evra

Opšte je poznato da je Andrija Milošević jedno vrijeme držao restoran u "Silikonskoj dolini" sa partnerom, izvjesnim Nikolom, a kako tvrde upućeni, glumac je prije nekoliko mjeseci napustio svog prijatelja i ostao mu dužan oko 20.000 evra. Kako pišu srpski mediji, glumac je, čim je izašao iz posla, promijenio broj telefona, a do danas nije isplatio dugovanje svom partneru.

- Andrija je bio jedan od suvlasnika poznatog restorana u našoj prestonici. Lokal je dobro radio, ali je pre nekoliko meseci glumac odlučio da se povuče iz te priče, iz meni nepoznatih razloga - kaže izvor koji je dobro upućen u cijelu priču i dodaje:

- Kada je odlučio da više ne drži restoran, promenio je čak i broj telefona i neko vreme je boravio u Crnoj Gori. Znam da je poslovnom partneru Nikoli dužan oko 20.000 evra, koje treba da mu isplati. Oni su odlično funkcionisali u poslu, zato nikome nije jasno zašto su prestali da sarađuju, a još manje zašto se Andrija toliko zadužio - rekao nam je izvor koji je bio čest gost u objektu čiji je poznati glumac bio suvlasnik.

Ove informacije, nisu potvrdili ni Andrija ni njegov bivši partner, jer se do zaključenja broja nisu javljali na telefon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana