Андрија дужан пријатељу 20.000 евра

Агенције
Андрија дужан пријатељу 20.000 евра

Опште је познато да је Андрија Милошевић једно вријеме држао ресторан у "Силиконској долини" са партнером, извјесним Николом, а како тврде упућени, глумац је прије неколико мјесеци напустио свог пријатеља и остао му дужан око 20.000 евра. Како пишу српски медији, глумац је, чим је изашао из посла, промијенио број телефона, а до данас није исплатио дуговање свом партнеру.

- Андрија је био један од сувласника познатог ресторана у нашој престоници. Локал је добро радио, али је пре неколико месеци глумац одлучио да се повуче из те приче, из мени непознатих разлога - каже извор који је добро упућен у цијелу причу и додаје:

- Када је одлучио да више не држи ресторан, променио је чак и број телефона и неко време је боравио у Црној Гори. Знам да је пословном партнеру Николи дужан око 20.000 евра, које треба да му исплати. Они су одлично функционисали у послу, зато никоме није јасно зашто су престали да сарађују, а још мање зашто се Андрија толико задужио - рекао нам је извор који је био чест гост у објекту чији је познати глумац био сувласник.

Ове информације, нису потврдили ни Андрија ни његов бивши партнер, јер се до закључења броја нису јављали на телефон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана