Anabela u pjesmi isprozivala bivše

Agencije
Anabela u pjesmi isprozivala bivše

Anabela Atijas nastupiće na Pink festivalu sa autobiografskom pjesmom "Muzej promašenih ljubavi", u kojoj je oplela po svojim bivšim muškarcima. Ali izgleda da joj to što ih je opjevala stihovima nije bilo dovoljno, pa je riješila da im se još malo naruga!

Dok je snimala najavu za svoju festivalsku numeru u Pinkovom studiju, iza nje su se na video-bimu pojavljivale slike bivšeg supruga Gagija Đoganija i nekadašnjeg dečka Mladena Radulovića, ali ne baš u prijatnom kontekstu. Uz dio teksta u kome Anabela pjeva "on laže kao pas" u pozadini se javlja Gagijev lik, a na riječi "njega prati loš glas" slijedi Mladenova fotka. Da joj je na snimanju bilo veoma zabavno potvrdila je i sama pjevačica za medije u Srbiji.
- Pa, iskreno, nešto smo iskoristili iz mojih starih spotova, izdvojili smo kadrove u kojima se Gagi i Mladen pojavljuju, pošto su oni moji bivši. Ne znam da li će to ostati i deo scenografije na nastupu. To je bila ideja mog producenta Mirka Gavrića, a inače sam ceo scenski deo poverila ljudima kojima verujem. Ja ću samo nekoliko dana pred festival doći da to i uvežbamo, pošto nisam u Beogradu - rekla je Anabela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana