Анабела у пјесми испрозивала бивше

Aгенције
Анабела у пјесми испрозивала бивше

Анабела Атијас наступиће на Пинк фестивалу са аутобиографском пјесмом "Музеј промашених љубави", у којој је оплела по својим бившим мушкарцима. Али изгледа да јој то што их је опјевала стиховима није било довољно, па је ријешила да им се још мало наруга!

Док је снимала најаву за своју фестивалску нумеру у Пинковом студију, иза ње су се на видео-биму појављивале слике бившег супруга Гагија Ђоганија и некадашњег дечка Младена Радуловића, али не баш у пријатном контексту. Уз дио текста у коме Анабела пјева "он лаже као пас" у позадини се јавља Гагијев лик, а на ријечи "њега прати лош глас" слиједи Младенова фотка. Да јој је на снимању било веома забавно потврдила је и сама пјевачица за медије у Србији.
- Па, искрено, нешто смо искористили из мојих старих спотова, издвојили смо кадрове у којима се Гаги и Младен појављују, пошто су они моји бивши. Не знам да ли ће то остати и део сценографије на наступу. То је била идеја мог продуцента Мирка Гаврића, а иначе сам цео сценски део поверила људима којима верујем. Ја ћу само неколико дана пред фестивал доћи да то и увежбамо, пошто нисам у Београду - рекла је Анабела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана