Ана бијесна што Владо мува Манду

Агенције
Ана бијесна што Владо мува Манду

Ана Николић иако живи у згради Владе Мандића и уредно му сваког мјесеца плаћа кирију, ријешила је да новац не даје више њему, већ Мандићевом најбољем пријатељу Љуби Јовановићу.

Како пишу медији у Србији разлог због којег се Ана наљутила на Владу је њена љута ривалка Манда Поповић, бивша дјевојка Ћазима Османија, која ју је због Феликса прошле године претукла у хотелу "Маестрал" у Црној Гори.

Зато је умало није шлог ударио када је видјела фотографију с Мандиног рођендана на којој она и Мандић сједе загрљени у једној будванској дискотеци.

- Позвала је Љубу, који такође живи у једном од Владиних станова, и рекла му да ће њему дати следећу кирију, као и сваку наредну, докле год буде боравила у Мандићевој гајби. Све је могла да поверује, али да ће се Влада мувати са девојком са којом је имала велики проблем, то није могла ни да сања - рекао је извор близак пјевачици.

Подсјетимо, Ана Николић је купила луксузни стан од 100 квадрата у Београду, за шта је искеширала 250.000 евра, али ће се у њега уселити тек крајем љета. Стан је пазарила у близини Аутокоманде, с погледом на Храм Светог Саве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана