Ana Marija ponovo zavela Volkova

Agencije
Ana Marija ponovo zavela Volkova

Ana Marija Žujović i njen bivši dečko fudbaler Vladimir Volkova riješili su da obnove stare strasti. Naime, kako pišu mediji u Srbiji, oni su se u četvrtak uveče, nakon lude žurke u poznatom prestoničkom klubu, uputili u stan fitnes instruktorke, gdje su do jutra ostali.

Sve je počelo na nastupu Nataše Bekvalac, kada se Volkov pojavio nešto poslije ponoći. Da stvar bude interesantnija, on je u klub došao sa Lolom Smiljanićem, sa kojim je svojevremeno Žujovićeva bila u vezi, ali i abortirala njegovo dijete. Obojica su ostali u šoku kada je u klub ušetala Ana Marija Žujović, sa njihovim kolegom Nikolom Mijailovićem. Kada su vidjeli bivšu u društvu igrača iz rivalskog tima, odlučili su da priđu njihovom stolu, ispričao je izvor koji je sa njima proveo to veče.

- Tu priči nije kraj, jer je Volkov sve vreme slao bivšoj poruke, a dogovorili su se da iz kluba izađu zajedno, iako on već duže vreme ima drugu devojku. Oko četiri sata ujutru, odvojenim automobilima otišli su u stan fitnes instruktorke u kojem su prespavali. Šta je bilo u četiri zida znaju samo njih dvoje, ali sigurno nisu gledali filmove - dodaje ovaj izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana