Aki novom djevojkom provocirao Saru

Agencije
Aki novom djevojkom provocirao Saru

Poslije kratkog odsustva iz medija, pjevač Andrija Marković javno je pokazao svoju novu djevojku, sa kojom je došao na otvaranje kafane, gdje se pojavila i njegova bivša djevojka Sara Trajanović.

Prvi je stigao pjevač sa novom djevojkom i smjestio se za sto, a samo nekoliko minuta kasnije pojavila se i manekenka u društvu Denija Boneštaja.

- Hostesa ih je smestila za isti sto i uopšte nije bila prijatna situacija, ali ni ona ni on nisu pravili problem što moraju da dele mesto. Deni i Aki su se pozdravili, dok su se on i Sara iskulirali kao da se ne poznaju. Da li je hteo da napravi Trajanovićevu ljubomornom, ne znam, ali je čim je ona stigla, počeo je da ljubi svoju devojku. Non-stop su se ljubili! Sara nije mnogo obraćala pažnju na njih, povremeno je bacila pogled, i u jednom momentu počela je da se smeje, jer nije mogla da veruje da se Aki celo veče ljubi - priča izvor iz kafane, a prenose srpski mediji, i dodaje da kada je Sara napustila kafanu Aki je manje obasipao poljupcima djevojku. Očigledno je da je pjevač imao namjeru da isprovocira bivšu djevojku koju je upoznao na Farmi u Lisoviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana