Zvijezde elektronske muzike razgaliće srca na Kastelu

Miloš Vasiljević
Zvijezde elektronske muzike razgaliće srca na Kastelu

"Prigrli univerzum" moto je sedmog banjalučkog "Nektar Freš-vejva", koji će ove godine biti održan na tvrđavi Kastel od 9. do 11. avgusta, a ugostiće značajna imena svjetske i regionalne muzičke scene.

Svježi talas izvođača elektronskog zvuka preplaviće Banjaluku u prvoj polovini avgusta, a već je poznato po osam izvođača sa međunarodne i regionalne scene.

Publika će moći da uživa u nastupu Borisa Brejča, Debora di Lika, Monika Kruse, Ofenbaha, Sander van Dorma i drugih čija će muzika razgaliti srca prepunog Kastela.

Portparol festivala Danijel Dakić kazao je da ljubitelje elektronske muzike očekuje odličan provod, kao i impresivan ovogodišnji lajnap.

- Vanzemaljci postoje i odavno su sa nama. Stoje za  di-yej pultom i puštaju muziku. Ovo izdanje donosi nešto revolucionarno. Tema festivala je univerzum, a želimo da ljude podstaknemo na viši nivo zabave i da otvorimo novu dimenziju druženja - kazao je Dakić.

"Banjalučka pivara" je tradicionalno uz ovaj festival.

- Veoma je važno da promovišemo razvoj urbane kulture jer veliki broj posjetilaca dolazi u Banjaluku. Da bi festival rastao, moramo širiti pozitivnu energiju, a zajedničkim snagama postići ćemo još bolja dostiguća - kazala je portparolka "Banjalučke pivare" Milka Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana