Звијезде електронске музике разгалиће срца на Кастелу

Милош Васиљевић
Звијезде електронске музике разгалиће срца на Кастелу

"Пригрли универзум" мото је седмог бањалучког "Нектар Фреш-вејва", који ће ове године бити одржан на тврђави Кастел од 9. до 11. августа, а угостиће значајна имена свјетске и регионалне музичке сцене.

Свјежи талас извођача електронског звука преплавиће Бањалуку у првој половини августа, а већ је познато по осам извођача са међународне и регионалне сцене.

Публика ће моћи да ужива у наступу Бориса Брејча, Дебора ди Лика, Моника Крусе, Офенбаха, Сандер ван Дорма и других чија ће музика разгалити срца препуног Кастела.

Портпарол фестивала Данијел Дакић казао је да љубитеље електронске музике очекује одличан провод, као и импресиван овогодишњи лајнап.

- Ванземаљци постоје и одавно су са нама. Стоје за  ди-yеј пултом и пуштају музику. Ово издање доноси нешто револуционарно. Тема фестивала је универзум, а желимо да људе подстакнемо на виши ниво забаве и да отворимо нову димензију дружења - казао је Дакић.

"Бањалучка пивара" је традиционално уз овај фестивал.

- Веома је важно да промовишемо развој урбане културе јер велики број посјетилаца долази у Бањалуку. Да би фестивал растао, морамо ширити позитивну енергију, а заједничким снагама постићи ћемо још боља достигућа - казала је портпаролка "Бањалучке пиваре" Милка Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана