Željko drži časove Fejsbuka

Agencije
Željko drži časove Fejsbuka

Tonči Huljić, hrvatski muzičar i tekstopisac, u posljednje vrijeme sve više vremena provodi sa srpskim kolegom Željkom Joksimovićem. Njih dvojica se odlično zabavljaju između snimanja audicija za popularni pjevački šou "X Factor Adria", a padne i poneki savjet.

Budući da Joksimović redovno koristi društvene mreže i na njih postavlja fotografije sa svojih nastupa i tako postaje bliži svojim fanovima, savjetovao je i Huljića da i on što više koristi svoju "Fejsbuk" stranicu.

Tonči je ozbiljno prihvatio savjet kolege i postao veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži, što su fanovi prihvatili sa oduševljenjem.

Željko je izgleda dobar "učitelj" društvenih mreža, ali i jedan od najstrožih u žiriju, ako je suditi po komentarima.

Snimanja su se zahuktala i već je sve prepuno suza, smijeha, ali i padanja u nesvijest. Takmičari sjede zajedno u čekaonici i nestrpljivo čekaju svoj red da izađu na binu, pred četiri vrsna muzičara iz regiona koji treba da ih ocijene i odluče da li se za njih takmičenje nastavlja ili ne. 

Tu su i šarmantni voditelji Antonija Blaće i Snežana Velkov, kao i mladi glumac, a sada i voditelj Aleksandar Radojčić, koji zajedničkim snagama hrabre takmičare.

Snimanje nije nimalo jednostavno i nikome u studiju nije lako. Ni takmičarima, ni onima koji o njihovim sudbinama odlučuju: Aleksandri Kovač, Tončiju Huljiću, Željku Joksimoviću i Masimu Saviću. Kovačeva se čak i onesvijestila, ali brzo se povratila poslije male doze šećera i vode.

Jedno je sigurno, publiku uskoro očekuje jako zanimljiv i emotivan šou, koje će mnoge prikovati za TV prijemnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana