Више је не препознаје: Слава је промјенила моју сестру

Aгенције
Више је не препознаје: Слава је промјенила моју сестру

Млађа сестра Крис Џенер, Карен Хугтон еклузивно је открила за "РадарОнлајн" зашто не може да поднесе своју старију и славну сестру.

Како „РадарОнлајн" преноси, Карен је прво своју сестру прозивала на Фејсбук страни и саркастично позивала људе да се „моле за њу".

"Заправо нису јој потребне молитве него водка хахахаха...", написала је, очигледно алудирајући на наводе медија да Крис превише пије.

У интервјуу за "РадарОнлајн" Карен је објаснила шта има против своје рођене сестре.

"Бијесна сам на њу јер ми не одговара на позиве. То ме боли. Не занима ме колико новца има и колико је позната, она је моја сестра. Не плашим је се", рекла је и додала да се Крис потпуно отуђила од својих ближњих откако се преселила у Лос Анђелес и постала позната.

Карен вјерује да њена сестра није успјела да пронађе срећу.

"Мислим да јој је потребан унутрашњи мир. У њој нема топлине, превише ради како би створила новац, али да ли је то чини срећном – не знам. Мислим да јој је потребно више смијеха"

Педесетосмогодишња мама Џенер помињала је своју млађу сестру у ријалити шоуу. Наиме, она је рекла да није у контакту са сестром која се "бори с унутрашњим демонима" што донекле може објаснити зашто јој се не јавља. Ипак, Карен сматра да Крис једноставно не може да поднесе истину па да је зато избјегава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана