Veronika Mars se suočava s novim prijetnjama

Agencije
Veronika Mars se suočava s novim prijetnjama

Prije više od dvanaest godina televizijski kanal CW odlučio je da otkaže seriju “Veronika Mars” nakon treće sezone i tako je jedan od televizijskih bisera otišao u neizvjesnu budućnost.

Nakon tri sezone prikazivanje serije je prekinuto i posljednja epizoda je emitovana 22. maja 2007. godine. Poslije nevjerovatne internetske kampanje, u kojoj je sakupljeno nekoliko miliona dolara, “Veronika Mars” se vratila u vidu filma iz 2014. godine, a samo nekoliko godina nakon toga najavljena je i nova sezona serije za koju je nedavno prikazan i još jedan zvanični trejler.

Četvrta sezona serije, u režiji Roba Tomasa, biće emitovana 26. jula ove godine, a u glavnoj ulozi ponovo će se naći Kristen Bel kao Veronika Mars. Nakon što je bila odsutna deset godina, povratkom u grad suočava se s novim prijetnjama i kreće u novu borbu protiv kriminala radeći kao privatni detektiv zajedno sa svojim ocem.

Tomas će biti i glavni i odgovorni, ali i izvršni producent. U novoj sezoni Kristen Bel će se pridružiti i Džejson Donrig i Enriko Kolantoni, ali i većina glumaca čiji likovi su preživjeli seriju, a publika će moći da se upozna i sa novim likovima.

On je najavio da će ova sezona biti nešto drugačija, te će serija poprimiti ozbiljnije odlike, za razliku od ranijih tinejdžerskih.

- Ova serija sada ima više odraslih likova, u odraslom svijetu, što je odlično. Publika “Veronike Mars” je odrasla. U redu je ako neki novi tinejdžeri budu gledali seriju, jer su oni koji su tada bili tinejdžeri sada svakako odrasli - rekao je Tomas.

Novu glumačku ekipu čine Dž. K. Simons, Peton Ozvalt, te Meri Mekdonel.

Sezona se sastoji od osam epizoda, a biće emitovana na kanalu “Hulu”.

- Neko ubija studente na proljećnim praznicima u Neptunu, što zauzvrat ubija turizam u ovom malenom gradu. Nakon što su roditelji jedne od žrtava angažovali “Mars investigejšns” ne bi­ li pronašli ubicu svog sina, Veronika je opet uvučena u sukob između bogate elite i radničke klase koja se oslanja na turističku sezonu - navedeno je u najavi kanala “Hulu”.

Uz pomenutu sezonu, u sklopu dogovora “Vorner bradersa” i “Hulua”, sve tri sezone serije i film biće takođe dostupni na “Hulu” platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana