Велико интересовање за боравак у ОК кампу

Глас Српске
Велико интересовање за боравак у ОК кампу

Иако је до почетка "Нектар ОК феста" на Тјентишту остало нешто више од три мјесеца, интересовање публике, а посебно оне највјерније - ОК кампера, не јењава.

Велико интересовање за пети по реду "Нектар ОК фест" влада у цијелом региону, а већ у првих мјесец током трајања "супер" и "екстра" понуде за боравак у фестивалском кампу многобројна публика је обезбиједила своје мјесто.

Пакети за боравак у ОК кампу и даље су у понуди свима онима који желе да се 6, 7. и 8. јула феноменално проведу на Тјентишту уз највеће звијезде свјетске и регионалне музичке сцене. Од 1. априла камп пакети доступни су по новим цијенама и то ОК камп пакет који подразумијева тродневни боравак у фестивалском кампу уз могућност присуства свим концертима који ће бити реализован по цијени од 35 КМ. Ако се томе још дода и услуга превоза из неких од већих градских центара у БиХ до Тјентишта, цијена пакета је 70 КМ по особи.

За одличну забаву и атмосферу ове године побринуће се, између осталих, Рудиментал ДЈ сет, Џибони, Кирил Ђаиковски, "Хладно пиво", "Лету штуке", С.А.Р.С. и још многи други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана