Вечерас наступају Тату, Атомско склониште, Кербер, Освајачи

Глас Српске
Вечерас наступају Тату, Атомско склониште, Кербер, Освајачи

Приједор - Први рок фест "Козара у срцу" почеће вечерас концертом приједорске групе "Тату" на стадиону на Бенковцу у Националном парку "Козара", а потом ће наступити "Атомско склониште", "Кербер" и "Освајачи".

Вођа групе "Атомско склониште" Бруно Лангер рекао је да ће вечерашњи концерт бити прилика да заједно са публиком прославе 40 година рада.

"Добродошлицу свима жели рокенрол, највећа свјетска сила. Ми рокери преносимо позитивну енергију и позивам све људе да нам се током два дана прикључе на овој манифестацији", истакао је Лангер.

Вођа групе "Кербер" Горан Шепа Гале нагласио је да је ово велики музички догађај и позвао све љубитеље рока да им се придруже.

Вођа "Освајача" Звонко Пантовић Чипи рекао је да група долази у пуном саставу и да ће извести све њихове пјесме које људи воле.

Наступ групе "Тату", својевременог побједника "Зајечарске гитаријаде", почеће вечерас у 20.00 часова, а у исто вријеме сутра на Бенковцу ће наступити "Бијело дугме".

Цијена улазнице за прво вече је 10 КМ, за друго 15 КМ, а јединствена карта за обје фестивалске вечери је 20 КМ.

Дражен Врховац, директор "Фантази продукције", организатора овог догађаја, рекао је на данашњој конференцији за новинаре да ће капије спортско-рекреативног центра на Бенковцу данас и сутра бити отворене од 17.00 часова, а улазнице се могу купити и на уласку на стадион.

Превоз аутобусима организован је из Бањалуке, Приједора, Новог Града, Градишке, Оштре Луке, Лакташа и Омарске, а за приватна возила обезбијеђено је 15.000 паркинг мјеста и улаз у Национални парк неће бити наплаћиван.

Манифестација се реализује уз подршку предсједника Републике Српске и Владе Републике Српске, града Приједора, те бројних партнера и спонзора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана