Uz zvuke trube i roka RTRS proslavio rođendan

Glas Srpske
Uz zvuke trube i roka RTRS proslavio rođendan

Pravi muzički vatromet desio se na koncertu održanom na platou ispred Radio-televizije Republike Srpske, gdje je publiku oduševio nastup kvalitetnih i popularnih muzičara.

Povod za spektakularan koncert na dvije bine bio je veliki jubilej - 25 godina od osnivanja Radio-televizije Republike Srpske, a banjalučki ljubitelji dobrog zvuka uživali su u srijedu uveče uz omiljene muzičare. Najveću pažnju izazvali su članovi kultnog beogradskog benda "Van Gog", ali i Prva truba planete Dejan Petrović sa svojim Big bendom. A da bi se najmlađa publika dobro zabavila pobrinuli su se Dječiji hor "Vrapčići", Đurđevdanci i njihov omiljeni TV lik Nidžo Radoznalac.

Dobre muzičke vibracije stigle su i od bendova "Ultrazvuk", "Tatu", "Sopot", "Tupas Mene", "Lejdi Di", "Atentat", "Balkan ekspres". Atmosferu su zagrijali muzičari Vanja Mišić, Lukijan Ivanović i Maja Tatić.

Dobro poznate pjesme, koje su odavno postale hitovi, ali i nove kompozicije napravile su miks koji je rasplesao publiku. Od onih najmlađih pa do najstarijih svako je našao svoje omiljene melodije, a svi zajedno stvorili su zanimljivu muzičku lepezu. Različiti muzički ukusi, začinjeni zvucima trube, dokazali su da je banjalučka publika uvijek spremna za pravu zabavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana