“Успјех” претпремијерно приказан на “Јутјубу”

Глас Српске
“Успјех” претпремијерно приказан на “Јутјубу”

О првој домаћој ХБО серији “Успјех” прича се већ мјесецима, а од јуче је прва епизода доступна на “Јутјуб” каналу ХБО Адрија. Иако ће премијера серије бити 6. јануара, ХБО је одлучио да уљепша празнике свима који жељно ишчекују ову серију овом неочекиваном претпремијером. Епизода ће на “Јутјубу” бити доступна ограничено вријеме.

Сценарио ове шестодијелне серије потписује Марјан Алчевски, један од побједника “HBO Adria first draft” такмичења, а редитељ је оскаровац Данис Тановић.

Извршни продуценти серије су Стив Метјуз и Џонатан Јанг (ХБО Еуропе), а продуценти су Ана Балентовић, Небојша Тараба и Миодраг Сила.

Ово је једна универзална и слојевита прича у којој кроз љубав, посао, породицу, оданост, несигурност и злочин истражујемо тренутно преовлађујућа осјећања фрустрације, беспомоћности и пасивности у свакодневном животу обичног човјека у регији и шире.

- “Успјех” је вишеслојна драма фокусирана на снажне ликове. Радња прати испреплетене приче четворо незнанаца, од којих се сваки на свој начин бори са свакодневицом живота у граду, које је неповратно повезао насилан догађај. Како се посљедице њихових дјела почињу увлачити у сваки аспект њихових живота, ти обични људи с различитим животним причама одлучују да поновно успоставе контролу над својим животима. Горка је то ода граду Загребу која доноси мрачан увид у различите структуре данашњег друштва кроз животне приче обичних људи које је исто то друштво гурнуло преко ивице - наведено је у опису серије.

У главним улогама су: Тони Гојановић, Тара Талер, Ива Михалић, Уликс Фехмиу и Марија Шкаричић.

У осталим улогама играју: Горан Богдан, Горан Навојец, Ивана Рошчић, Леон Лучев, Борут Веселко, Мислав Чавајда, Никша Бутијер, Бојан Навојец, Јасна Жалица, Барбара Вицковић, Миран Курспахић, Тихана Лазовић, Вилим Матула, Ђорђе Кукуљица, Диана Видушин, Филип Маџер, Дамир Пољичак, Тена Гајски, Младен Ковачић, Павле Матушко, Матија Качан и многи други.

Премијерно приказивање је заказано за 6. јануар у 20 часова. Серија ће истог дана имати премијеру у свим земљама регије (Србији, Хрватској, Словенији, Македонији, БиХ и Црној Гори), те широм централне Европе, Скандинавије и у Шпаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана