Убио се син Тине Тарнер

Срна
Убио се син Тине Тарнер

Крејг Тарнер (59), син поп-рок иконе Тине Тарнер, пронађен је мртав у свом стану у Студио ситију у Калифорнији, а обдукција је показала да је пуцао себи у главу из сачмаре.

Тарнерова је имала само 18 година када је родила Крејга, чији је отац саксофониста Рејмонд Хил. Када се пјевачица 1962. године удала за Ајка Тарнера, он је усвојио Крејга као свог сина.

Тарнерова се 2013. одрекла америчког држављанства и отада живи у Европи са супругом Ервином Бахом. Вијест о смрти сина затекла ју је у Берлину, гдје је присуствовала Недјељи моде.

Тина је раније причала да је злостављање које је доживјела од супруга Ајка обиљежило Крејгово одрастање.

“Он је био емотивно дијете и увијек би оборио главицу. Био је тужан. Сјећам се да би ме Ајк тукао, а Крејг куцао на врата и викао ‘мама, јеси ли добро’. Тада сам га замолила да ме не туче више код куће како дјеца не би слушала”, исповиједила се Тина Опри Винфри у интервјуу 2005. године.

Са Тарнером је добила и сина Ронија и усвојила двоје његове деце из претходних веза. У интервјуу је открила и да је 1968. абортирала Ајково дијете јер је сазнала да је и једна пратећа пјевачица трудна с њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана