У наредна два дана рок фест Козара у срцу

Срна
У наредна два дана рок фест Козара у срцу

Приједор - Све је спремно за први рок фест "Козара у срцу" који ће у наредна два дана бити одржан на Бенковцу у Националном парку "Козара".

Сутра ће наступити "Тату", "Освајачи", "Атомско склониште" и "Кербер", а у четвртак "НоуЛимитНау" /NoLimitNow/, "Фијаско" и "Бијело дугме", које се након више од 40 година враћа на Козару гдје ће пјевати само своје пјесме.


Директор "Фантази продукције" и организатор овог догађаја Дражен Врховац рекао је Срни да су у току посљедње припреме за пријем врсних музичара и више хиљада људи који се током двије фестивалске вечери очекују на Бенковцу.

Врховац је навео да се улазнице могу купити на 200 локација, али и на дан манифестације на Бенковцу, а током двије вечери неће бити наплаћиван улазак у Национални парк.

Манифестација се реализује уз подршку предсједника и Владе Републике Српске, града Приједора, те бројних партнера и спонзора.

Превоз аутобусима организован је из Бањалуке, Приједора, Новог Града, Градишке, Оштре Луке, Лакташа и Омарске. За приватна возила обезбијеђено је 15.000 паркинг мјеста.

Врховац је најавио и конференцију за новинаре учесника концерата у сриједу и у четвртак у Хотелу "Монумент" на Козари, као и пријем код градоначелника Приједора Миленка Ђаковића у четвртак у 13.00 часова за чланове легендарног "Бијелог дугмета" Горана Бреговића, Младена Војичића Тифу и Алена Исламовића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана