Turneja holograma Ejmi Vajnhaus na čekanju

Srna
Turneja holograma Ejmi Vajnhaus na čekanju

Prošle godine u oktobru otkriveno je da je turneja holograma Ejmi Vajnhaus zvanično u pripremi. Međutim, kompanija koja radi na pomenutom projektu objavila je da je turneja na čekanju.

U zvaničnom saopštenju kompanije navedeno je da su se susreli sa “jedinstvenim izazovima i osjetljivostima”.

- Ponekad se, tokom razvoja ovakvih veoma ambicioznih, vrhunskih umjetničkih projekata zasnovanih na virtuelnoj realnosti, susrećemo sa jedinstvenim izazovima i osjetljivostima zbog kojih moramo da napravimo korak nazad - rekao je predsjednik kompanije Brajan Beker.

Kako je istakao, produkcije su negdje između šoua na Brodveju i koncertnog spektakla, što zahtijeva kreativno inženjerstvo, a ta vrsta kreativnosti ne ide nužno u korak sa rokovima.

- To se i dogodilo sa Ejmi Vajnhaus. Obećali smo da ćemo slaviti njen život sa najvećim mogućim poštovanjem - kao što smo učinili ranije sa Rojom Orbisonom i Marijom Kalas - i kako bismo ispoštovali to obećanje, stavljamo turneju na čekanje dok ne izađemo na kraj sa našom kreativnom spektakularnom produkcijom, primjerenom njenoj upečatljivoj karijeri - naveo je Beker.

Projekcija pjevačice trebalo je da izvodi digitalno remasterizovane pjesme uz prateće vokale i lajv bend. Nastup hologramske Ejmi trebalo bi da traje od 75 do 110 minuta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana