Tom zaljubljen u Lauru

Agencije
Tom zaljubljen u Lauru

Holivudom kruže priče da se popularni glumac Tom Kruz zaljubio u koleginicu Lauru Prepon poznatiju kao Dona, zvijezdu serije "Vesele sedamdesete".

Možda ovog puta veza stvarno i uspije, jer je Laura kao i Tom pripadnica Sajentološke crkve. Njih dvoje su, navodno, više puta viđeni kako večeraju u skrivenim restoranima. Međutim, njihove službe za medije demantuju da su glumci u romantičnoj vezi.

Tom, otkako se razveo od glumice Kejti Holms, nije imao zvaničnu djevojku. Zanimljivo je i to što se o privatnom životu glumice Laure Prepon veoma malo zna. Lijepa Laura ima 34 godine, a glumom je počela da se bavi kao petnaestogodišnjakinja. Istovremeno je bila posvećena plesu i manekenstvu, a 1998. je dobila ulogu Done u "Ludim sedamdesetim".

Glumački par Tom Kruz i Kejti Holms razveli su se poslije šest godina braka. Razlog zbog kojeg je ovaj brak propao, navodno je Kruzova posvećenost sajentologiji koja je izluđivala Kejti.

- Njoj se nikada nije dopadala ta stvar sa sajentologijom. Kejti je to prihvatila i nosila se sa tim godinama jer je bilo važno Tomu, pa zbog toga i njoj - tvrdi neimenovani izvor blizak ovom paru.

Isti izvor rekao je da Kejti ipak nije bila protiv sajentologije, jer je vidjela da ima koristi od toga. Ali nije željela da sajentologija postane glavna preokupacija njihovih života.

- Kejti je htjela više slobode i mogućnost da sama donosi važne odluke - istakao je neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana