Том заљубљен у Лауру

Агенције
Том заљубљен у Лауру

Холивудом круже приче да се популарни глумац Том Круз заљубио у колегиницу Лауру Препон познатију као Дона, звијезду серије "Веселе седамдесете".

Можда овог пута веза стварно и успије, јер је Лаура као и Том припадница Сајентолошке цркве. Њих двоје су, наводно, више пута виђени како вечерају у скривеним ресторанима. Међутим, њихове службе за медије демантују да су глумци у романтичној вези.

Том, откако се развео од глумице Кејти Холмс, није имао званичну дјевојку. Занимљиво је и то што се о приватном животу глумице Лауре Препон веома мало зна. Лијепа Лаура има 34 године, а глумом је почела да се бави као петнаестогодишњакиња. Истовремено је била посвећена плесу и манекенству, а 1998. је добила улогу Доне у "Лудим седамдесетим".

Глумачки пар Том Круз и Кејти Холмс развели су се послије шест година брака. Разлог због којег је овај брак пропао, наводно је Крузова посвећеност сајентологији која је излуђивала Кејти.

- Њој се никада није допадала та ствар са сајентологијом. Кејти је то прихватила и носила се са тим годинама јер је било важно Тому, па због тога и њој - тврди неименовани извор близак овом пару.

Исти извор рекао је да Кејти ипак није била против сајентологије, јер је видјела да има користи од тога. Али није жељела да сајентологија постане главна преокупација њихових живота.

- Кејти је хтјела више слободе и могућност да сама доноси важне одлуке - истакао је неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана