Tom Odel stiže u Beograd 12. februara

Glas Srpske
Tom Odel stiže u Beograd 12. februara

Britanska pop zvijezda Tom Odel nastupiće u Beogradu 12. februara 2019. godine u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Nakon uspješnog nastupa na “Egzit” festivalu 2015. godine, publika u Srbiji će konačno imati priliku da posjeti samostalni koncert ovog mladog izvođača.

- Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lijepom sjećanju. Iskreno se radujem što ću se ponovo sresti sa vašom publikom - rekao je Odel.

Počeo je da piše pjesme sa 13 godina u rodnom Čičesteru i ubrzo je shvatio da je muzika njegov život i njegov poziv. Pažnju svjetske muzičke javnosti skrenuo je na sebe pjesmom “Another love”, ali i prvim albumom “Long Way Down” iz 2013. godine. Drugi album je objavio pod nazivom “Wrong Crowd” (2016). Najveća nagrada i najveće priznanje za njegov rad bez sumnje stiže od publike, a dokaz za to su uspješni nastupi na nekim od najvećih svjetskih festivala i koncerti širom svijeta.

Odel će 12. oktobra objaviti i treći studijski album “Jubilee Road”, sa kojeg su se, pored naslovne numere, već izdvojili singlovi “If You wanna love somebody” i duet sa njegovom dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Alis Merton - “Half as good as you”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana