Тјентиште епицентар добре музике и позитивне енергије

Радмила Ђевић
Тјентиште епицентар добре музике и позитивне енергије

Наступима популарних ди-џејева на великом отвореном базену Националног парка “Сутјеска” на Тјентишту у петак је почео најпопуларнији музички фестивал у БиХ ”Нектар ОК фест”, који представља спој адреналина и уживања у квалитетној музици и јединственој природи.

Посјетиоци из свих крајева региона, Европе и свијета у ријекама су пристизали у ОК камп украшен стотинама разнобојних шатора. Међу камперима има посјетилаца из скандинавских земаља, Азије и са сјеверноамеричког континента.

- Доста је људи из Њемачке, Норвешке и других скандинавских земаља, па чак и из Јапана. Ту је и пар група посјетилаца из САД и Канаде, који већ традиционално долазе на Тјентиште - рекао је портпарол фестивала Мирза Салковић.

Организатори оцјењују да ће ово бити најбоље фестивалско издање, што гарантују имена извођача и број посјетилаца који ће овог љета највјероватније премашити све рекорде.
- Биће ово три дана изврсне забаве, а уз музику посјетиоци могу да оду на рафтинг Таром, да прошетају прашумом Перућица, планинаре и обиђу прелијепе видиковце око Тјентишта. И ове године организовали смо ОК синема стејџе, гдје ће посјетиоци сваког дана моћи да погледају по један филм - истакао је Салковић.

Првог дана фестивала требало је да наступе “Хладно пиво”, Кирил Џајковски и “Стерео ем-си”. У суботу, публику ће забављати “Лету штуке”, “Џинкс” и Џибони, док ће посљедње вече фестивала, у недјељу, посјетиоци имати прилику да уживају у ритмовима “Елементала”, С.А.Р.С.-а и “Рудиментала”. Добра забава резервисана је за ОК камп и бину на којој ће током три дана наступити: Лака, “Земља Грува”, “Атеист реп”, “Обојени програм”, “Ритам нереда” и
“Ортодокс Келтс”.

На ОК афтер партију наступају Вукашин/Ирие ФМ, Сергеј Трифуновић, Гиле из “Електричног оргазма”, Реми “Елементал”, Васил Хаџиманов и Мика тхе Кањиар.
Национални парк “Сутјеска” од петка до недјеље биће поново епицентар осмијеха, позитивних мисли и енергије на хиљаде посјетилаца, који ће уз врхунске извођаче и бројне друге садржаје и овога љета бити дио незаборавне ОК авантуре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана