Tejlot Svift oduševila obožavateljku ljubavnim savjetom

Agencije
Tejlot Svift oduševila obožavateljku ljubavnim savjetom

Kada se obraćamo poznatim zvijezdama na Tviteru i Fejsbuku 99,9 posto smo ubijeđeni da neće ni videti našu poruku, a kamoli odgovoriti.

Pjevačica Tejlor Svift nas je uvjerila u suprotno. Naime, njena obožavateljka Hana doživjela je veliko iznenađenje kada joj je pjevačica udijelila ljubavni savjet na Instagramu.

"Tejlor, postoji jedan dečko u kog sam zaljubljena najviše na ovome svijetu, ali on mi nikada neće uzvratiti. Možeš li mi dati neki savjet? Volim te, Hana", napisala je.

Pjevačica je odmah priskočila u pomoć i napisala više nego opširan odgovor, što je oduševilo njene fanove.

"Ok. O ovom dečku... Mislim da odrastamo smatrajući da je jedina ljubav koja se računa kao prava ona koja traje vječno i koja te čini potpuno ispunjenom. Kada ti je slomljeno srce, prvo što te pita stranac je: koliko dugo ste bili zajedno? Kao da će bol nestati kada prođe onoliko vremena koliko si proveo sa nekim. Ako si uopšte bio sa nekim. Ne mislim da to baš tako funkcioniše. Mislim da je i neuzvraćena ljubav isto tako vrijedna kao i ostale. I to je strast i zaljubljivanje. Nije bitno šta se desilo u ovoj, tvojoj situaciji, ali želim da zapamtiš da je ono što ti radiš nesebično, prelijepo i slatko. Voliš nekoga prosto zato što ga voliš, a ne zbog toga što misliš da će ti uzvratiti. Diviš se nekome zbog njegove ljepote, ne tražeći ništa zauzvrat. Osjećaj se dobro zato što si osoba koja voli nesebično. Sigurna sam da ćeš jednog dana naći nekoga ko će te voljeti na isti taj način", pisalo je u njenom odgovoru.

Ovim prelijepim gestom Tejlor je dokazala da je jedna od rijetkih poznatih zvijezda koja zaista obraća pažnju na svoje fanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana