Svi joj se smiju jer se opet izblamirala u pokušaju da zapjeva (VIDEO)

Srna
Svi joj se smiju jer se opet izblamirala u pokušaju da zapjeva (VIDEO)

Američka pjevačica Britni Spirs 26. avgusta će objaviti svoj deveti studijski album, iza sebe je ostavila brojne pop hitove, prodala preko 100 miliona primjeraka albuma i singlova, ali svi dobro znaju da su ona i pjevanje na "Vi".

Britni nikad nije važila za ozbiljnu pjevačicu, ne samo zbog "tankog" vokala i interpretacije koja podsjeća na pevanje djevojčice koja ide u osnovnu školu, već i zbog činjenice da nikad nije pjevala uživo.

Na Jutjubu je nemogoće pronaći snimak na kojem gospođica Spirs pjeva uživo u nekoj emisiji ili na nekom koncertu, zbog čega je često bila kritikovana, osim snimaka iz studija na kojima se može čuti kao zvuči proces snimanja pjesama.

Britni je najavljena kao gošća u čuvenoj emisiji voditelja Džejmsa Kardena. Obavezan dio njegove emisije je vožnja automobilom kroz grad sa poznatom osobom, koja zajedno sa njim peva svoje i tuđe najveće muzičke hitove.

U najavi emisije može se vidjeti da Britni i u ovom slučaju samo "otvara usta". Izgleda da pjevačica može samo da pjeva u studiju.

"Koja je poenta dovesti Britni na karaoke kada će opet otvarati usta", "Da li to ona samo otvara usta", "Ništa novo kada je ona u pitanju", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana