Сви јој се смију јер се опет избламирала у покушају да запјева (VIDEO)

Срна
Сви јој се смију јер се опет избламирала у покушају да запјева (VIDEO)

Америчка пјевачица Бритни Спирс 26. августа ће објавити свој девети студијски албум, иза себе је оставила бројне поп хитове, продала преко 100 милиона примјерака албума и синглова, али сви добро знају да су она и пјевање на "Ви".

Бритни никад није важила за озбиљну пјевачицу, не само због "танког" вокала и интерпретације која подсјећа на певање дјевојчице која иде у основну школу, већ и због чињенице да никад није пјевала уживо.

На Јутјубу је немогоће пронаћи снимак на којем госпођица Спирс пјева уживо у некој емисији или на неком концерту, због чега је често била критикована, осим снимака из студија на којима се може чути као звучи процес снимања пјесама.

Бритни је најављена као гошћа у чувеној емисији водитеља Џејмса Кардена. Обавезан дио његове емисије је вожња аутомобилом кроз град са познатом особом, која заједно са њим пева своје и туђе највеће музичке хитове.

У најави емисије може се видјети да Бритни и у овом случају само "отвара уста". Изгледа да пјевачица може само да пјева у студију.

"Која је поента довести Бритни на караоке када ће опет отварати уста", "Да ли то она само отвара уста", "Ништа ново када је она у питању", само су неки од коментара на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана